Hotels in PolandHoteleMotelePensjonatyDomy wczasowePa艂aceRezydencjeZajazdyZamkiPolish Hotels

Nowe, konferencyjne przerwy lunchowe w sieci Qubus Hotel


Zdobywanie nowej wiedzy i umiej臋tno艣ci po艂膮czone z pysznym jedzeniem to cz臋sto podstawa udanej konferencji czy szkolenia.  Oprócz znanych i profesjonalnych prelegentów, czy eleganckich sal liczy si臋 te偶 oferta menu konferencyjnego jak膮 proponuj膮 organizatorzy wydarzenia.
 
Qubus Hotel zawsze pod膮偶a za trendami i od marca 2019 roku wzbogaca swoj膮 ofert臋 konferencyjn膮 o nowe, wyj膮tkowe przerwy lunchowe. Sie膰 proponuje 3 specjalnie dobrane i skomponowane zestawy menu w atrakcyjnych cenach.
 
 
Organizatorzy konwentów czy prelekcji mog膮 zatem dla swoich Go艣ci wybiera膰 spo艣ród 3 propozycji: Polskiej Klasyki, W艂oskich smaków czy FIT. Ka偶da z nich jest wyj膮tkowa.
 
Podczas przerwy lunchowej Go艣cie mog膮 spróbowa膰 zarówno mniejszych przystawek jak te偶 delikatnych zup, sytych da艅 g艂ównych oraz pysznych deserów. Nasze potrawy s膮 zawsze 艣wie偶e, skomponowane przez kucharzy z wieloletnim do艣wiadczeniem. Ma艂o tego przerwy lunchowe mo偶emy serwowa膰 zarówno przy ma艂ych spotkaniach jak te偶 podawa膰 je w formie bufetowej setkom  Go艣ci. Zawsze 艂adnie skomponowane i przygotowane z oryginalnych receptur dania, z pewno艣ci膮 sprawi膮 偶e konferencja czy szkolenie b臋dzie pozytywnie wspominane jeszcze d艂ugo po zako艅czeniu – mówi Joanna 艁uczy艅ska-Reczek Mened偶er Gastronomii w sieci Qubus Hotel.
 
 
Polska Klasyka, to najlepsze regionalne smaki. Wy艣mienite, soczyste mi臋sa czy tak lubiane polskie pierogi z kasz膮 gryczan膮 i grzybami. Smakosze zup mog膮 wybiera膰 w艣ród kwa艣nicy na 偶eberkach i delikatnego kremu z buraka z kozim serem. Nie zabraknie tak偶e klasycznej sa艂atki ziemniaczanej, tatara ze 艣ledzia czy pieczonego schabu i rostbefu. Pysznym zako艅czeniem propozycji Polskiej Klasyki jest tradycyjny krakowski sernik lub kruszaniec z jab艂ek. 
 
W艂oskie smaki, to z kolei uk艂on w kierunku kuchni po艂udnia. Oryginalne w艂oskie receptury i produkty z pewno艣ci膮 sprostaj膮 wysublimowanym, konferencyjnym gustom. Tu Go艣cie posmakuj膮 mi臋dzy innymi vitello tonnato, z p艂atkami pieczonej ciel臋ciny z sosem tu艅czykowym, 艂ososia gotowanego w bia艂ym winie czy ravioli z serem ricotta i szpinakiem. Oczywi艣cie nie zabraknie topowych w艂oskich smaków takich jak: mozzarella z pomidorami i bazyliowym sosem pesto, pieczonych pomidorów po toska艅sku czy delikatnego Tiramisu z likierem amaretto. 
 
 
Mi艂o艣nicy bardziej zbilansowanej diety, pe艂nej zdrowych przek膮sek i lekkich da艅 b臋d膮 z kolei zachwyceni opcj膮 FIT. Znajduj膮 si臋 w niej delikatne mi臋sa i ryby. Wszystko w towarzystwie 艣wie偶ych warzyw i owoców. Roladki z indyka ze szpinakiem, 艂oso艣 z mango, tatar z warzyw, krem z zielonego groszku czy  pier艣 z kurczaka na gulaszu z ciecierzycy i pomidorów cherry to tylko kilka przyk艂adów konferencyjnych da艅 FIT. Do tego grillowane bak艂a偶any czy faszerowane cukinie oraz lekki deser w postaci brzoskwiniowego smoothie lub sa艂atka owocowa. Takie po艂膮czenia z pewno艣ci膮 b臋d膮 cieszy艂y si臋 uznaniem ze strony Go艣ci konferencyjnych.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawarto艣ci strony lub jej cz臋艣ci bez zgody w艂a艣ciciela portalu jest zabronione.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /include/adnet_bbelements_code_scripts.php on line 16